Marketing

5+1 důvodů proč zvolit nás

Zveřejnil
Tomáš Míček

Nejmodernější technologie

Virtuální realita (VR) zažívá v posledních letech obrovský boom. Jakou má výhodu podívat se virtuálně i do nemovitostí? Speciální VR brýle vás vnesou přímo do děje, ať už jste kdekoliv. Řadě náročných klientů to usnadní rozhodování při výběru nemovitosti. Nespornou výhodu mají VR brýle zvláště u vizualizací interiérů. A co je nejlepší? V případě dlouhodobé spolupráce vám brýle zapůjčíme!

Jedinečné služby

Virtuální prohlídky jsou zajisté skvělým nástrojem pro lepší představu o daném interiéru.My vám ale dokážeme nabídnout ještě víc! Pomocí speciální aplikace ve vašem mobilu či tabletu může obyčejný papírový půdorys ožít jako 3D model. Stačí fotoaparátem namířit na půdorys a v zařízení se objeví interaktivní model nemovitosti ve 3D. Chcete se dozvědět víc? O tomto tématu připravujeme článek – Augmented reality aneb Papírové půdorysy ožívají jako 3D modely.

Špičková kvalita

Vysoký výpočetní výkon, kvalitní grafické karty a profesionální programy – to vše nám umožňuje zpracovávat fotografie v maximálním rozlišení. Výsledkem jsou virtuální prohlídky, 360° videa i vizualizace interiérů ve špičkové kvalitě.Posuďte sami: https://www.vrliving.cz/real-estates/vrid0056

Rychlost zpracování

Na virtuální prohlídku ani další produkty nebudete čekat týdny. Vše záleží na rozsahu zakázky. Nejlepší fotografie vám vyexportujeme již do 24h po nafocení,virtuální prohlídku standartních prostor již do 48h.

Komplexní služby šité na míru

Máte speciální přání, jak by virtuální prohlídka měla vypadat? Potřebujete služby přizpůsobit? My vám vyjdeme vstříc! Osobně probereme vaše požadavky a očekávání. A poté vytvoříme veškeré produkty na míru vaší značce nebo osobě.

Jsme tu pro všechny

Chcete lépe prodat svoji nemovitost? Rádi byste ukázali výjimečný interiér svojí firmy?Nevadí, že nejste realitní makléř. Služby nabízíme všem – soukromým osobám i vlastníkům firem. Digitalizovali jsme již řadu soukromých domů, kavárnu, jógové studio i divadlo. Zviditelněte se před ostatními i Vy!

cena

Máte zájem o naše služby?

Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně dle jeho požadavků. Proto se ceny našich služeb liší dle náročnosti. Dejte nám vědět pomocí našeho nezávazného kontaktního formuláře a my se Vám ozveme.

Zaškrtněte služby, o které máte zájem

Fromulář byl úspěšně odeslán.
Co nejdříve se Vám ozveme.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře. Zkuste to prosím znovu.
Z našeho blogu

Mohlo by Vás zajímat

Marketing
Virtuální prohlídky pro školy a školky
Zjistit více
Nemovitosti
Photostaging nemovitostí: prezentujte prostor atraktivním způsobem
Zjistit více
Marketing
5 TIPŮ k úspěšnému on-line prodeji nemovitosti
Zjistit více