VR

10 důvodů PRO prodej nemovitosti pomocí VIRTUÁLNÍ REALITY

Zveřejnil
Tomáš Míček

Prodej nemovitostí pomocí virtuální reality se stává stále populárnějším. Nabízí realitním makléřům i kupujícím řadu výhod. Virtuální prohlídky poskytnou potenciálním kupujícím pohlcující a interaktivní zážitek. Umožní virtuálně navštívit nemovitost, vžít se do její atmosféry z pohodlí domova a ještě mnohem více…

1. Zapojení: Vtáhne potenciální kupující do vnitřních prostor nemovitosti, nabídne interakci způsobem, který tradiční fotografie a videa neumožní. Nabízí pohlcující zážitek, který vytváří emocionální spojení s nemovitostí.

2. Úspora: Umožní klientům prohlídku nemovitosti, aniž by ji museli fyzicky navštívit, což může být časově a finančně náročné.

3. Zájem: Osloví větší počet zájemců, čímž se zvýší počet potenciálních kupujících.  Díky neustále dostupné virtuální prohlídce může zájemce konzultovat výběr nemovitosti se svými příbuznými a přáteli a opakovaně se k ní vracet.

4. Jedinečnost: Zdůrazní jedinečné vlastnosti nemovitosti, které nelze snadno zachytit na tradičních fotografiích a videích. Umožní zájemcům prozkoumat zákoutí nemovitosti, která by jinak nemohli vidět.

5. Zážitek: Vytvoří nezapomenutelný zážitek, díky kterému si nabízenou nemovitost zapamatují více než jiné, které si prohlédli.

6. Flexibilita: Nabízí flexibilitu – možnost opakované prohlídky nemovitosti kdykoli, ve dne i v noci. Což je výhoda pro všechny zúčastněné strany, obzvláště pro kupující z větší dálky.

7. Srozumitelnost: Poskytne komplexní a přesný pohled na nemovitost, čímž se snižuje pravděpodobnost překvapení nebo nedorozumění.

8. Pohoda: Přináší snížení stresu spojeného s koupí nemovitosti. Možnost prozkoumání nemovitosti vlastním tempem, bez pocitu spěchu nebo nátlaku.

9. Konkurence: Pomáhá vyniknou a přilákat více potencionálních kupujících, což je konkurenční výhodou oproti ostatním realitním kancelářím.

10. Inovace: Začleněním virtuálních prohlídek do své marketingové strategie v oblasti nemovitostí prokážete svou inovativnost a ochotu využívat nové technologie, což může pomoci vybudovat důvěryhodnost u potenciálních kupujících.

Závěrem lze říci, že virtuální prohlídky poskytují pohlcující a interaktivní zážitek, zvýší zájem o nemovitost, ušetří čas a peníze, osloví více kupujících, zdůrazní jedinečné vlastnosti nemovitosti, vytvoří nezapomenutelný zážitek, nabídnou flexibilitu, zvýší transparentnost, sníží stres, nabídnou konkurenční výhodu a prokážou inovace. Virtuální prohlídky by měly být považovány za nezbytný nástroj pro každého realitního profesionála, který chce být napřed.

cena

Máte zájem o naše služby?

Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně dle jeho požadavků. Proto se ceny našich služeb liší dle náročnosti. Dejte nám vědět pomocí našeho nezávazného kontaktního formuláře a my se Vám ozveme.

Zaškrtněte služby, o které máte zájem

Fromulář byl úspěšně odeslán.
Co nejdříve se Vám ozveme.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře. Zkuste to prosím znovu.
Z našeho blogu

Mohlo by Vás zajímat

Marketing
Virtuální prohlídky pro školy a školky
Zjistit více
Nemovitosti
Photostaging nemovitostí: prezentujte prostor atraktivním způsobem
Zjistit více
Marketing
5 TIPŮ k úspěšnému on-line prodeji nemovitosti
Zjistit více